Penge tilbage garanti & Royal service

Book din pakkerejse ubekymret og pålideligt via (royal). Ved at booke nu, vil du snart kunne nyde din velfortjente solferie til en lav pris.

  1. Hvis din ferie aflyses, modtager du din forskud / rejsesum inden for 1 til 2 måneder. Du kan også vælge en kupon med ekstra kuponkredit.
  2. Rejsebureauet Poot vil kontakte dig personligt efter din indgående reservation. Her vil de hjælpe dig med alle de betingelser, der gælder for din bestemte rejsedestination (PCR-test, rejsedokumenter, og forsikring, der dækker Covid-situationer).
  3. Da du bestiller en pakkerejse, som er den sikreste måde at tage på ferie, vil rejsebureauet tage sig af (gratis) hjemtransport og for at sikre, at du altid vil være i stand til at vende hjem igen sikkert.
  4. Baseret på den aktuelle rejsevejledning vil du blive informeret en uge i forvejen, om din rejse helt sikkert vil finde sted. Rejsevejledningen af det tyske forbundsregering er gældende.
  5. Hvis du er hjemme i Danmark, kan du flyve fra en tysk lufthavne på din rejsevej og til din feriedestination uden nogen begrænsninger.