Rejsearrangører

Det er nu nemt at booke ture gennem en af mere end 50 rejsearrangører via Royal Rejser. På denne side finder du den komplette liste over rejsearrangører, der også tilbydes af RoyalRejser.dk.

Aldiana

Hos de ti klubber Aldiana er der meget at gøre og derfor lyder mottoet ferie med venner. De er fordelt i seks europæiske lande, som ligger i bjergene eller på stranden.

Læs mere om Aldiana

Alltours

Alltours er den største uafhængige tyske rejsearrangør, der verden rundt primært koncentrerer sig på badeferie i 4- og 5-stjernes indkvartering. Atleter og familier vil være glade såvel som din pengepung.

Læs mere om Alltours

Bentour Swiss

Bentour Swiss tager helst afstand fra masseturisme og arrangerer sig specielt med ture til Tyrkiet, hvor man kan vælge mellem en lang række af interesse områder, men også en tur til De Kanariske Øer eller Nordcypern er mulig.

Læs mere om Bentour Swiss

Bucher Last Minute

Hvis du vil tage på ferie i sidste øjeblik, kan du altid tage et kig på tilbuddet hos Bucher Last Minute, hvor der daglig findes cirka fire millioner muligheder til de mest populære turistmål i verden.

Læs mere om Bucher Last Minute

ByeBye

Byebye er et datterselskab af Alltours med en verdensomspændende million-udvalg af rejsepakker og modulær tur fx til strande og større byer, og er en betydelig position på turist markedet.

Læs mere om ByeBye

DERTOUR

En af de største rejsearrangører i Tyskland og Østrig, DERTOUR, er markedsleder på området for individuelle modulære ture og har en enorm samt varieret udvalg.

Læs mere om DERTOUR

Express Travel International

Soldyrkere vil sætte pris på et tilbud fra Express Travel, der hat specialiseret sig i pakkerejser til Egypten og andre, ikke for bred solrige destinationer, samt med at opfylde de ønsker af kunder, herunder familier.

Læs mere om Express Travel International

Ferien Touristik

Vil du nyde godt af lave priser, så er Ferien Touristik med destinationer som Europa, Egypten, Thailand, Mexico, Florida og Den Dominikanske Republik lige det rigtige for dig.

Læs mere om Ferien Touristik

Fox-Tours Reisen

Pakkerejser, traditionelle badeferie, særlige feriedage og innovative grupperejser til fjerne destinationer, er en del af den brede vifte af den kundeorienteret rejseselskab Fox Tours.

Læs mere om Fox-Tours Reisen

I.D. Riva Tours

I.D. Riva Tours tilbyder ture til Kroatien, herunder for badende, naturelskere og familier, og har et servicenetværk på stedet.

Læs mere om I.D. Riva Tours

ITS Reisen

Især for en familie eller enkelt person, er den globale og brede udvalg af feriepakker samt fire-stjerne hoteller hos ITS Reisen meget interessant.

Læs mere om ITS Reisen

Jahn Reisen

Sofistikerede enkeltpersoner og familier kan konsultere Jahn Reisen, der har valgt individualitet og eksklusivitet, og fokuserer sig specifikt på de lande, der grænser op til Middelhavet, men også luksuriøse steder i resten af verden, som virkelig giver store muligheder.

Læs mere om Jahn Reisen

LMX Touristik

Rejsemål omkring Middelhavet og i resten af verden, er en del af tilbuddet hos LMX Touristik, der arbejder med byggesten princip, som ikke kun er af stor fleksibilitet i kompilere dine rejser, men har også rimelige priser.

Læs mere om LMX Touristik

Meier's Weltreisen

Hvis du ønsker at gøre en lang tur og lægger vægt på service, god værdi for pengene og en masse af muligheder, såsom byggesten princippet, så er Meiers Weltreisen helt sikkert en god mulighed.

Læs mere om Meier's Weltreisen

Neckermann Reisen

Det velkendte mærke Neckermann Reisen, nu en del af Anex Tour, har en bred vifte af ferier verden over med et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Læs mere om Neckermann Reisen

Öger Tours

Öger Tours har som største specialist for Tyrkiet og Europas netop rejser til disse lande, hvor du kan også bestille andre objekter, for eksempel vælge en "Vand Hotel" og altid stole på fremragende service.

Læs mere om Öger Tours

Olimar Reisen

For netop at undgå standard tilbud og forblive i mindre kendte steder og specielle hoteller i Portugal, det sydlige Europa eller Brasilien, kan du vælge en pakkerejse hos Olimar Reisen.

Læs mere om Olimar Reisen

Phoenix Reisen

Phoenix Rejser har specialiseret sig på flod krydstogter, bådture på åbent hav, og også på fly-ferier, med destinationer som Marokko og Egypten.

Læs mere om Phoenix Reisen

Schauinsland Reisen

Selvom Schauinsland Reisen ikke er en særlig stor organisation, tilbyder den med stor popularitet feriemål fra vest til øst og har næsten i et århundrede, dannet sig en position inden for rejsebranchen.

Læs mere om Schauinsland Reisen

TUI Deutschland

Som en national leder, tilbyder TUI noget for enhver smag, og løfter på grundlag af kvalitet og service for at få mere end et bare et smil. Samtidig findes også en bedst prisgaranti for feriepakker.

Læs mere om TUI Deutschland

Ecco Reisen

Den tyske Ecco Reisen regulerer søndage og aktiviteter i landene omkring Middelhavet, Mellemøsten og i Florida, samt med at tilbyde en bred vifte af indkvartering og faciliteter.

Læs mere om Ecco Reisen

Travelix

Rejse skærm agentur TRAVELiX eksisterer kun kortvarigt, men tilbyder til billige dagspriser et bredt udvalg af høj kvalitet, dynamisk feriepakker til verdensomspændende destinationer.

Læs mere om Travelix

Vtours

Online rejsearrangør Vtours er en vigtig aktør i den tyske industri og organiseret for familier, samt dynamiske feriepakker med et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, og verdensomspændt i omkring 70 lande.

Læs mere om Vtours

Airtours

Airtours, en del af TUIs, har specialiseret sig i luksus rejse og er inden for området markedslederne i Tyskland. Høje krav stilles til indkvartering og behandling af gæster, så din tur er en ubrudt kæde af luksus erfaringer.

Læs mere om Airtours

FIT Reisen

Det mere end 40 år eksisterende German Travel FIT, er en førende virksomhed inden for sundhed og wellness rejser, grundet den høje kvalitet, varieret tilbud og personlig service.

Læs mere om FIT Reisen

Anex Tour

Den tyske rejsearrangør Anex Tour GmbH tilbyder efter mere end 20 år, nu pakkerejser til de smukkeste strande.

Læs mere om Anex Tour

Coral Travel

Coral Travel tilbyder feriepakker og KUN hoteltilbud med fremragende værdi for pengene af feriemål i Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Egypten og Tunesien.

Læs mere om Coral Travel