Kommentarer

Her kan du læse kommentarer fra rejsende som et resultat af deres oplevelse med rejsebureauet Poot og/eller RoyalRejser.dk.

”Det var fantastisk igen”

Ferie Limak Arcadia - Brian & Trine

Ferien i Tyrkiet ved Limak Arcadia Belek var igen fantastisk. Sandsynligvis den bedste resort, vi har haft indtil videre. God mad, masser af grønt og plads, dejlig animation, bestemt også for unge mennesker.

Tak på vegne af hele familien og måske indtil vores næste ferie.

Brian og Trine

“Velorganiseret tur”

Lesbos - Mikkel og Lone

Vi vil gerne takke dig for den godt organiserede tur til Lesbos og tilbage. Det var første gang for os, at vi bookede en ferie gennem dig, men bestemt ikke sidste gang. Hvis du har attraktive tilbud på en tur til Lesbos senere på året, anbefales vi denne stærkt.

Mange hilsner,

Mikkel og Lone

”Alt var vel organiseret”

Golden Beach i Bodrum - Fam. Madsen

Vi er allerede et par dage tilbage fra vores ferie i Tyrkiet. Vi vil gerne fortælle dig, at vi havde en dejlig ferie.

Alt var vel organiseret. Fra parkeringspladsen til returflyvningen. Golden Beach Hotel anbefales af os helt bestemt. Tak, fordi du organiserede denne ferie!

Med venlig hilsen,

Fam. Madsen

”Godt gjort på alle måder”

IFA Interclub Atlantic - Hjorth

Hej,

Vi kom hjem fra en dejlig ferie i går aftes. Det gik godt i enhver henseende, takket være den bedste service fra dit rejsebureau. San Augustin har en dejlig beliggenhed. IFA Interclub Atlantic Hotel er ideelt beliggende og tilbyder god service. Valget af Novotel før afrejsning var også godt.

Det er det, vi gerne vil dele med dig, og som vi takker dig for!

Hr. Hjorth

”Tak for denne tip!”

Club Asteria Belek - Fam. Andersen

Tak for denne tip til at tage til Club Asteria Belek i løbet af vores majferie. Super flot hotel lige på stranden, god mad, dejlig/sjov miniklub til børn, pragtfulde puljer, kort sagt, helt fantastisk!

Med venlig hilsen,

Fam. Andersen

”Vi vil bestemt booke gennem dig igen”

Delphin Palace, Lara - Fam. Thygesen

Vi havde også en vidunderlig ferie i Tyrkiet. Det var første gang for os, at vi bookede gennem dig, og vi er meget tilfredse med det. Vi booker bestemt igen gennem dig. Overførslen var godt reguleret og alt var klar til os.

Vi vil især takke Rabea for det hurtige svar. Mange tak for din tid og god service!

Med venlig hilsen,

Familie Thygesen

”Fremragende organiseret ferie”

Ferie Egypten - Sørensen

Vi vil gerne takke dig for den fremragende organiserede ferie. Overførslen var også meget godt organiseret.

Med venlig hilsen,

R. Sørensen

”Fantastisk velreguleret ferie”

Rejse Voyage Sorgun - Henriksen

På vegne af familien Henriksen, vil jeg gerne takke dig for den fantastisk velorganiserede ferie, som vi reserverede hos dig. Billetter, transfer og indkvartering var godt organiseret.

Mange tak,

Fam. Henriksen

”Tak for alt”

Riu Paraiso Lanzarote - Berit og Bo

Vi vil gerne informere dig om, at vi havde en dejlig ferie. Det var vores første gang at flyve, men det var meget rart. Valget af hotellet var også fremragende; et godt vedligeholdt hotel. Den eneste ting at kritisere var airconditionen. Det var nemlig lidt vådt i kassen, og der var en slags svamp under klimaanlægget. Vi har rapporteret dette tre gange, men der var ikke gjort meget ved det. Vi tog et billede af det. Alt var første klasse og et godt valg for os. På vegne af alle, mange tak for alt hvad du har organiseret for os.

Hilsen Berit og Bo

”Godt hotel, dejlig beliggenhed og alt vel organiseret”

Ferie Fuerteventura - Familie Lund

Vi kom tilbage fra den smukke ø Fuerteventura i går. Vi havde en fantastisk ferie der! Godt hotel, dejlig beliggenhed og alt var vel organiseret! Mange ros til det!

”Alt super godt organiseret igen”

Ferie Side Mare Resort - G. Bak

Hej,

Vi vil gerne sige her, at alt igen blev organiseret meget godt af dig. Vi var ialt 11 mennesker sammen, og alt vi sendte via de masse af e-mails, var ikke for meget for dig. Vi booker gennem dig igen for 2016! Tak igen for alt.

Hilsen fam. Bak

Grandahl

”Vi nød en dejlig ferie”

Riu Palace Tenerife - Fam. Karlsgaard

Hej,

Vi vil gerne informere dig om, at vi nød en dejlig ferie på Riu Palace Tenerife. Godt hotel. Den lejede bil, var også meget fin. På den måde kunne vi se meget af øen. Placeringen af hotellet var et godt valg. Tak for din understøttelse med reservationen, efter-tjenesten samt tegninger og skitser, der var lagt som en overraskelse på vores hotelseng.

Hilsener og tak igen. Fam. Karlsgaard

”Komplimenter til rejsebureauet”

Ferie Mallorca El Arenal - Lise

Jeg vil gerne give mine komplimenter til rejsebureauet. Jeg havde virkelig en fantastisk ferie, alt var fantastisk og intet at kritisere på. Jeg vil bestemt booke med dig igen i næste år!

”Tak for dit fremragende arbejde og service”

Stella Makadi Gardens – Jane

Vi er nu vendt tilbage fra en dejlig ferie i Egypten. Jeg vil gerne takke dig for dit fremragende arbejde og service. Endnu en gang tak!!! Hvis vi ønsker at tage på ferie igen, så kontakter vi dig ihvertfald.

Hilsen,

Jane

”Tak for den meget gode og hurtige service!”

Sommer Hotel Panorama Alanya - Monika

Vi er netop vendt tilbage fra en dejlig ferie. Vi vil gerne takke dig for den meget gode og hurtige service!

”Tak for den gode tip og en god service”

Maiferien Alba Queen - Fam. Pedersen

Vi har været tilbage fra Tyrkiet i over en uge nu, men vi vil fortælle dig, at vi havde en fantastisk ferie. Hotellet, flyvningen og endda vejret var godt. Vi nød alle de venlige mennesker og den gode mad. Så tak for en god tip og god service. Vi vil gerne besøge dig igen for en mulig fremtidig ferie!

Med venlig hilsen,

T. Pedersen

”Ihvertfald en næste gang”

Ferie Papillon Belvil - Hr. Egtved

Vores ferie i Tyrkiet var en stor succes. Alle var meget glade. Parkeringen ved Airparks, var vel organiseret. Vi måtte vente længe, da vi vendte tilbage til Düsseldorf. En fin, velholdt flyvning med Lufthansa. Meget turbulens under returflyvningen. Fremragende hotel. Meget børnevenligt, holdes rent og venligt personale. Det er imidlertid en skam, at ingen taler hollandsk, ikke engang selve animationen, hvorimod hovedparten af gæsterne er hollandske.

Alt i alt en fantastisk ferie og en behagelig varig hukommelse.

Tak fra os alle for din fremragende service. Vi vil bestemt anbefale dig til vores familie og venner. Vi ses næste gang.

Med venlig hilsen,

J. Egtved

”Næste år igen!”

Jungle Aqua Park Hurghada – Hansen

Top hotel! Smukt designet ferieby med vandland. Dejligt bungalow værelse, super rent og pænt animation. Booket for første gang med dette rejsebureau, med en meget god oplevelse! Næste år igen!

”Tak for det gode råd”

Ferie Hane Family Resort - J. Sødergaard

Tak for det gode råd til dette fantastiske hotel og for det gode samarbejde. Hotellet (Hane Family Resort i Kumkoy) anbefales stærkt. Meget attraktiv pris og en fantastisk beliggenhed på hovedgaden, med masser af butikker overfor hotellet, dejlige pools og rutsjebaner. Dejligt rummeligt familieværelse og med et ord, bestemt et hotel, som vi gerne vender tilbage til. Og selvfølgelig for at booke billigt med dig!

Hilsen familie Sødergaard

”For første gang via internettet”

Aska Lara Resort Tyrkiet - R. Lunderskov

Hej,

Fra 2. maj til 9. maj, havde vi en dejlig ferie på Hotel Aska Lara Resort. Vi havde reserveret online for første gang, lige 5 dage før afrejsning og alt gik godt. Efter bookingen så vi (negative) anmeldelser om hotellet; det er splinternyt og ikke helt færdigt, inklusive vandland og underholdning for børnene. Da vi ankom var alt åbent, nogle ting blev stadig gjort, men alligevel havde vi ingen byrde med det. Fantastisk hotel til familier og med lækker mad. Stærkt anbefalet. Næste ferie overvejer vi virkelig at booke gennem dig igen.

Fam. Lunderskov

”Tak for hele organisationen!”

Holiday Terrace Elite Resort - Henrik og Mads

Hej,

Vi nød en vidunderlig uge på Terrace Elite Resort i Tyrkiet. Hotellet var fantastisk! Den udadgående flyvning var meget spændende for vores børn, som aldrig har fløjet før, og fordi der var foretaget et uventet stop for at tanke op... Heldigvis gik hjemturen glat!

Tak for din organisation!

Hilsen Henrik og Mads

”Vi vil anbefale dig til andre”

Protur Badia Resort - Fam. Magnussen

God morgen,

Vi var fra den 28. april til 5. maj på Mallorca hos Protur Badia Park. Vi vil gerne takke dig. Det var meget godt der. Hvis du nogensinde har et så billigt tilbud igen, så hold os informeret om det.

Med venlig hilsen,

Fam. Magnussen

”Gode råd og service!”

Club Grand Side på maj-ferie - Familie Iversen

Vi er tilbage fra en meget vellykket ferie i Side Colakli. Som lovet var Club Grand Side det bedste, vi nogensinde er stødt på i Tyrkiet hidtil. Familieværelset var moderne og veludstyret. Resort'en var meget smukt; haven og ihvertfald dens svømme-pools, var super gode. Et nyt rutsjebane-kompleks var netop blevet indviet. Maden var også god og varieret. Vejret var behageligt; ikke for varmt, men alligevel en vidunderligt strandvejr. De første par dage var der stadig stille (kun 50% belægning), men efter den 1. maj startede sæsonen, og det blev atter hurtigt fyldigere.

Tak for dit gode råd og service!

Hilsener fra Sønderjylland,

Familie Iversen

”Tak på vegne af hele familien”

Papillon Belvil – Lars

Vi er hjemme i et par dage, men vi genoplever stadig vores vidunderlige ferie. Papillon var et fantastisk valg og vi havde en dejlig tid. På vegne af hele familien, siger vi tak for at booke denne tur, og forhåbentlig vil vi tale med hinanden igen for en ny tur i næste år!

Hilsen,

Lars

”Super i et ord”

Paipillon Belvil Hotel - Familie Damgaard

Vi vil gerne informere dig om, at vi havde en fantastisk ferie i Tyrkiet. Hotellet, værelser, fødevarer, venlighed af personalet og blot sagt med et ord, fantastisk. Vi vil gerne takke agenturet varmt for en god service og hvordan alt blev arrangeret.

Med venlig hilsen,

Familie Damgaard

Efterlad en kommentar?

Send venligst en e-mail med dine oplevelser til service (🐒) royalrejser.dk.