Lufthavne

På RoyalRejser.dk kan du vælge mellem lufthavne i Danmark (København) og Tyskland (Hamborg, Sylt, Rostock). Tjek alle de populære lufthavne her.

Populær: Tyskland Danmark Mere

121 Lufthavne

Lufthavn Amsterdam Schiphol

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Amsterdam Schiphol Lufthavn, er den største lufthavn i Holland og en af de bedste i Europa, der byder flyvninger rundt om i verden, men også på en hidtil uset mængde af måder at tilbringe ventetiden fornøjelig.

Læs mere om Lufthavn Amsterdam Schiphol

Lufthavn Eindhoven

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Lufthavnen Eindhoven er Hollands største regionale lufthavn. Herfra kan du starte med lavprisflyselskaber til de vigtigste byer og feriedestinationer i Europa og Tyrkiet.

Læs mere om Lufthavn Eindhoven

Rotterdam The Hague Lufthavn

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Rotterdam The Hague Lufthavn er Hollands største regionale lufthavn. Herfra startes til forskellige europæiske byer, mange sommer og vinter destinationer som alternativ til Amsterdam-Schiphol.

Læs mere om Rotterdam The Hague Lufthavn

Lufthavn Groningen Eelde

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Den lille lufthavn Groningen er interessant for dem, der bor i den nordlige grænsedel ved Holland. Herfra begynder nogle populære destinationer til Middelhavsområdet.

Læs mere om Lufthavn Groningen Eelde

Lufthavn Maastricht Aachen

Kilde: Neplev, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Den lille Maastricht lufthavn er særlig interessant for gæster fra NRW og Rheinland-Pfalz. Herfra kan du nå destinationer i Middelhavet og byer som Berlin, Dublin, London eller Milano.

Læs mere om Lufthavn Maastricht Aachen

Weeze Airport

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Weeze-Niederrhein Lufthavnen ligger nær den hollandske grænse. Herfra kan du starte med Ryanair til mange populære destinationer i Europa.

Læs mere om Weeze Airport

Lufthavn Düsseldorf International

Kilde: Lipinski, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Den let tilgængelige Düsseldorf International Lufthavn er den tredje travleste lufthavn i Tyskland. Herfra kan du nå mange destinationer i hele verden.

Læs mere om Lufthavn Düsseldorf International

Lufthavn Köln-Bonn

Kilde: Raimond Spekking, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Köln-Bonn lufthavnen er en mellemstor lufthavn, som er let tilgængelig. Herfra kan du når mange destinationer i hele verden.

Læs mere om Lufthavn Köln-Bonn

Lufthavn Münster-Osnabrück

Kilde: Rüdiger Wölk, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Münster-Osnabrück er på grund af dens lille størrelse ret overskuelig. Det ligger mellem de to byer, på grænsen til Nordrhein-Westfalen og Niedersachsen. Herfra kan du nå mange tæt liggende destinationer.

Læs mere om Lufthavn Münster-Osnabrück

Lufthavn Bruxelles Zaventem

Kilde: Ad Meskens, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Brussels-Zaventem Lufthavn er den største lufthavn i Belgien. Herfra startes til mere end 200 verdens destinationer.

Læs mere om Lufthavn Bruxelles Zaventem

Lufthavn Lüttich (Liège lufthavn)

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Den lille lufthavn Lüttich (Liège Lufthavn) er beliggende i den franske del af Belgien. Herfra flyves til 19 destinationer i Spanien, Grækenland, Israel, Tunesien, Tyrkiet og Marokko.

Læs mere om Lufthavn Lüttich (Liège lufthavn)

Oostende-Brugge Airport

Kilde: LimoWreck, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Oostende-Brügge lufthavn er blandt andet på grund af sin lille størrelse ideel for familieferie til solrige destinationer omkring Middelhavet og De Kanariske Øer.

Læs mere om Oostende-Brugge Airport

Lufthavn Dortmund

Kilde: Dmitrij Rodionov, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Det tyske Dortmund Lufthavn er et overskuelig lufthavn i Nordrhein-Westfalen, og herfra kan det være en fordel at flyve til destinationer i Østeuropa, England, Spanien, Portugal eller Italien.

Læs mere om Lufthavn Dortmund

City Lufthavn Bremen

Kilde: Jürgen Howaldt, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons

Bremen City lufthavn, er en lufthavn, der i Tyskland er tættest beliggende til en by, og tilbyder fly til forskellige destinationer i 20 europæiske lande.

Læs mere om City Lufthavn Bremen

Lufthavn München

Kilde: Aconcagua, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Det 5-stjernede München lufthavn er et vigtigt knudepunkt, og en af de travleste i Europa samt otte gange vurderet som den bedste på kontinentet.

Læs mere om Lufthavn München

Lufthavn Frankfurt

Kilde: Epizentrum, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Frankfurt Lufthavn er en af de største lufthavne i Europa og denne "Halbestadt" er et vigtigt knudepunkt, hvorfra du kan flyve til 247 destinationer i hele verden, som også har gode jernbane- og vejforbindelser.

Læs mere om Lufthavn Frankfurt

Lufthavn Zürich

Kilde: Romano1246, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons

For rejsende, er Zürich lufthavn med 25,5 millioner passagerer om året, den største lufthavn i Schweiz.

Læs mere om Lufthavn Zürich

Lufthavn Berlin-Tegel

Kilde: Tim Pritlove, CC BY 2.0, Wikimedia Commons

Berlin-Tegel lufthavnen skal lukkes, når den nye Berlin lufthavn sættes i drift, men indtil da kan du let klare dig på Terminal A med sin karakteristiske sekskantede ring, der gør stierne meget kort.

Læs mere om Lufthavn Berlin-Tegel

Lufthavn Bruxelles sydlig Charleroi

Kilde: Fernandopascullo, CC BY 3.0, Wikimedia Commons

Lufthavn Brussels Syd Charleroi er den anden lufthavn i Belgien, med fly-ture til over 100 destinationer i Europa og Middelhavsområdet.

Læs mere om Lufthavn Bruxelles sydlig Charleroi

Lufthavn Lille (Rijsel)

Kilde: Own work, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Lufthavnen Lille ligger i det nordlige Frankrig, og derfra kan du tage til adskillige franske byer, for Portugals kyst, De Kanariske Øer og omkring flyvende mål omkring Middelhavet.

Læs mere om Lufthavn Lille (Rijsel)

Lufthavn Luxembourg (Findel)

Kilde: Christian Ries, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Luxembourg (Findel) Lufthavn er den eneste internationale lufthavn i landet, ikke langt fra hovedstaden, hvor du kan flyve til mange europæiske destinationer, men har også en unik shopping oplevelse.

Læs mere om Lufthavn Luxembourg (Findel)

Lufthavn Saarbrücken

Kilde: Kleinblittersdorfer, CC BY 3.0, Wikimedia Commons

Den lille Saarbrücken (Saarbrücken Lufthavn) ligger i den sydlige del af Saarland, kun 20 km fra byens centrum, og tilbyder omkring 50 destinationer, hvoraf mange er i Europa, men nogle i også i USA, Abu Dhabi Israel, Egypten og Tyrkiet .

Læs mere om Lufthavn Saarbrücken

Lufthavn Frankfurt-Hahn

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Frankfurt-Hahn Lufthavn er en lille, let tilgængelige internationale lufthavn og som den første og mest konsekvent billig kørende lufthavn i Tyskland, der kendes.

Læs mere om Lufthavn Frankfurt-Hahn

Lufthavn Stuttgart

Kilde: Benny Bartels, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Stuttgart Lufthavn er den sjette travlste lufthavn i Tyskland og især populær blandt rejsende til og fra forskellige europæiske byer samt feriesteder, og netop for dem, der besøger den tilstødende store messe i Stuttgart.

Læs mere om Lufthavn Stuttgart

Lufthavn Hamborg

Kilde: Medvedev, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Hamborg Lufthavn, den internationale lufthavn i den næststørste by i Tyskland, har direkte forbindelser til over 120 nationale og internationale bestemmelser, herunder tre interkontinentale, nemlig til Dubai, Newark og Teheran.

Læs mere om Lufthavn Hamborg

Lufthavn Istanbul Sabiha Gokcen

Istanbul Sabiha Gökcen Lufthavn, hjem base af Pegasus Airlines, går tilbage til 2009, men har allerede fået en stærk position og vandt flere præmier.

Læs mere om Lufthavn Istanbul Sabiha Gokcen

Lufthavn Gran Canaria

Direkte fly fra Tyskland, Østrig og Schweiz kan tage dig til Gran Canaria lufthavn, der på nyligt blev afsluttet efter en lanceret større ombygning.

Læs mere om Lufthavn Gran Canaria

Lufthavn Antalya

Antalya Lufthavn er en moderne, stor lufthavn i de vigtigste turistområde af Tyrkiet, hvor flyvninger fra Tyskland fra bl.a., Frankfurt, Leipzig-Halle, München, Hamburg og Düsseldorf lander.

Læs mere om Lufthavn Antalya

Lufthavn Tenerife Syd

Tenerife Syd Lufthavn er den største lufthavn på De Kanariske Øer og betjenes af flere lufthavne, med den fordel, at det har mindre at kæmpe med tåge end som Tenerife nord.

Læs mere om Lufthavn Tenerife Syd

Lufthavn Palma de Mallorca

Palma de Mallorca lufthavn er beliggende på øen Mallorca, og om sommeren er den en af de travleste lufthavne i Europa.

Læs mere om Lufthavn Palma de Mallorca

Lufthavn Madrid-Barajas

Barajas er den største internationale spansk lufthavn, der har en enorm og beroligende terminal, der bl.a. kan nås via Frankfurt, Berlin og München.

Læs mere om Lufthavn Madrid-Barajas

Lufthavn Kos

Kos Hippokrates lufthavn er en lille lufthavn, uden en separat rullevej, som er placeret på den græske ø Kos og arbejder næsten udelukkende med sæsonflyvninger.

Læs mere om Lufthavn Kos

Lufthavn Ibiza

Næsten alle rejsende til Ibiza og Formentera, kommer over det relativt lille lufthavn Ibiza, hvor et stort antal flyvninger er hovedsageligt fremstillet i sommermånederne.

Læs mere om Lufthavn Ibiza

Lufthavn Hurghada

Hvis man ser på antallet af passagerer, er den næststørste lufthavn Hurghada i Egypten, som vil blive udvidet til at nå 13 millioner passagerer om året.

Læs mere om Lufthavn Hurghada

Lufthavn Faro Algarve

Faro/Algarve International Lufthavn har for at udvide den travleste periode fra marts til oktober, en maksimal kapacitet på 6 mio med planer om at 8 millioner passagerer om året.

Læs mere om Lufthavn Faro Algarve

Lufthavn Istanbul Ataturk

Den største lufthavn i Tyrkiet og den vigtigste af byen er Istanbul Ataturk Lufthavn, som har en meget moderne og effektiv terminal for international trafik.

Læs mere om Lufthavn Istanbul Ataturk

Lufthavn Iraklion

Heraklion lufthavn eller Iraklio er den vigtigste del af øen Kreta, og da dette er totalt overfyldt fra tid til anden, er der planlagt en ny lufthavn, som vil erstatte den gamle.

Læs mere om Lufthavn Iraklion

Lufthavn Dubai

Dubais internationale lufthavn er en af de største i verden, og er ikke blot det primære Dubais lufthavn, men også en betydelig knudepunkt for hele Mellemøsten.

Læs mere om Lufthavn Dubai

Lufthavn Barcelona-El Prat

Barcelona El-Prat Lufthavn er en af de travleste i verden og har to terminaler, der er 5 km fra hinanden.

Læs mere om Lufthavn Barcelona-El Prat

Lufthavn Abu Dhabi

Abu Dhabi Internationale Lufthavn vokser hurtigere end næsten alle andre med hensyn til antallet af passagerer, nye flyselskaber og infrastrukturprojekter.

Læs mere om Lufthavn Abu Dhabi

Lufthavn Lanzarote

Lufthavnen på den kanariske ø Lanzarote, kaldet for Lanzarote Lufthavn og Arrecife Lufthavn, har en passager kapacitet på omkring 6 millioner mennesker om året.

Læs mere om Lufthavn Lanzarote

Lufthavn Wien-Schwechat

Wien Internationale Lufthavn (Flughafen Wien-Schwechat), ligger i nærheden af den østrigske hovedstad og er en stor transfer lufthavn for fly til Central- og Østeuropa samt Mellemøsten.

Læs mere om Lufthavn Wien-Schwechat

Lufthavn Dalaman

Den med forskellige priser belønnede Dalaman lufthavn er for turister, der har reserveret nær Dalaman og Marmaris på den sydlige Ægæerhavet-kyst.

Læs mere om Lufthavn Dalaman

Lufthavn Tunis-Carthage

Tunis-Carthage lufthavn er den internationale lufthavn i Tunis, som med undtagelse af et charter terminal også har en terminal med en kapacitet på mere end en halv million besøgende.

Læs mere om Lufthavn Tunis-Carthage

Lufthavn Málaga

Malaga lufthavn med sin enorme tredje terminal bruges ikke kun til destionationsbyer som Malaga, Torremolinos og Costa del Sol, men også i resten af Andalusien.

Læs mere om Lufthavn Málaga

Lufthavn Madeira

Madeira Cristiano Ronaldo lufthavn (opkaldt efter den portugisiske fodboldspiller), men også kaldt Funchal Internationale Lufthavn, har en landingsbane fra året 2000, som var godkendt som fremragende.

Læs mere om Lufthavn Madeira

Lufthavn Paris Charles de Gaulle

Paris-Charles de Gaulle Internationale Lufthavn er en af de vigtigste og travleste i verden, der tilbyder blandt andet hurtige forbindelser til centrum af hovedstaden og Disneyland Resort Paris.

Læs mere om Lufthavn Paris Charles de Gaulle

Lufthavn Lissabon Portela

Lissabons lufthavn er ikke kun meget stor, men har også en høj kvalitet som en international lufthavn.

Læs mere om Lufthavn Lissabon Portela

Lufthavn Izmir Adnan Menderes

Izmir Adnan Menderes Lufthavn bruges, blandt andet for rejsende til Kusadasi, Izmir, Selçuk, Ephesus og Pamukkale, og mange af de flyvninger skyldes sæsontrafik.

Læs mere om Lufthavn Izmir Adnan Menderes

Lufthavn Bodrum Milas

Tyrkisk Bodrum Milas lufthavn har på grund af de mange charterfly i løbet af sommeren på et hidtil uset antal passagerer.

Læs mere om Lufthavn Bodrum Milas

Lufthavn Chania

Med mindre end 13 000 passagerer om året, er lufthavnen Chania i Grækenland, stadig nummer fem, og antallet af turister for en ferie i den vestlige del af Kreta, er endnu stigende.

Læs mere om Lufthavn Chania

Lufthavn Rom Fiumicino

Rom Fiumicino/Leonardo da Vinci lufthavn, er en af de travleste lufthavne i Europa, der har planer om imponerende ekspansion og giver nem adgang med tog til hovedstaden i Italien.

Læs mere om Lufthavn Rom Fiumicino

Lufthavn Punta Cana

Hovedlufthavnen i Den Dominikanske Republik er det hurtigt voksende Punta Cana Internationale Lufthavn med sine karakteristiske eksterne terminaler.

Læs mere om Lufthavn Punta Cana

Lufthavn Kairo

Den største lufthavn i Egypten er Cairo Internationale Lufthavn, som ligger omkring 15 km fra den eponyme by.

Læs mere om Lufthavn Kairo

Lufthavn Fuerteventura

Den spanske ø Fuerteventura Lufthavn også kendt som El Motorral, er et godt udgangspunkt for hele øen, men også til Lanzarote og Gran Canaria.

Læs mere om Lufthavn Fuerteventura

Lufthavn Rhodos

Rhodos eller Diagoras lufthavn afhænger af sæsonen, er tilgængelig fra flere hollandske og tyske lufthavne og har desuden en terminal, hvor du kan finde en hel del.

Læs mere om Lufthavn Rhodos

Lufthavn Tenerife nord

Tidligere Los Rodeos lufthavn er nu Tenerifes nordlige lufthavn og er en af to internationale lufthavne på øen med blandt andre forbindelser til alle andre Kanariske Øer.

Læs mere om Lufthavn Tenerife nord

Lufthavn Porto Francisco Sá Carneiro

Lufthavn Internacional Dr. Francisco Sá Carneiro (nær Porto) er den tredje største lufthavn i Portugal.

Læs mere om Lufthavn Porto Francisco Sá Carneiro

Lufthavn Enfidha-Hammamet

Enfidha-Hammamet har det højeste tårn i Nordafrika og er den centrale knudepunkt for turister, der besøger den nordøstlige kyst af Tunesien.

Læs mere om Lufthavn Enfidha-Hammamet

Lufthavn Larnaca

Cyperns vigtigste internationale lufthavn er Larnaca lufthavnen, der også er et knudepunkt mellem Europa og Mellemøsten.

Læs mere om Lufthavn Larnaca

Lufthavn Zakynthos

Zakynthos Internationale Lufthavn er en fordel for turister, der blandt andet ønsker at tage til hovedstaden Lagana, Kalamaki eller Tsilvi.

Læs mere om Lufthavn Zakynthos

Lufthavn Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh Lufthavn er den tredje største lufthavn i Egypten og fungerer blandt andet som en transit hub.

Læs mere om Lufthavn Sharm el Sheikh

Lufthavn Pula

Den er ikke kun bestemt for rejsende til Kroatien, men også på grund af dens gode tekniske udstyr og det gunstige klima, hvorfor vælge turister vælger denne lufthavn for deres rejser til visse dele af Slovenien, Italien og Østrig.

Læs mere om Lufthavn Pula

Lufthavn La Palma

Efter flere års ekspansion, er den nye del af La Palma lufthavn primært aktivt involveret, så ferie fly og flytrafik til og fra Tenerife kan behandles.

Læs mere om Lufthavn La Palma

Lufthavn Hamad Qatar

Hamad Internationale Lufthavn er den nye internationale lufthavn i Doha, Qatar, som udskiftes af den gamle og udvides til en årlig kapacitet på 93 millioner passagerer.

Læs mere om Lufthavn Hamad Qatar

Lufthavn Malé

Malé International Airport, eller Ibrahim Nasir Internationael Lufthavn er den vigtigste internationale lufthavn i Maldiverne og tilbyder også indenrigsflyvninger med vandfly.

Læs mere om Lufthavn Malé

Lufthavn Cancún

Cancuns internationale lufthavn, med næsten 17,5 millioner passagerer om international flytrafik om året, er det mest besøgte lufthavn af Mexico, hvor der ankommer fly fra TUIfly og Martinair på Terminal 2.

Læs mere om Lufthavn Cancún

Lufthavn Marsa Alam

Især for de europæiske turister, der ønsker let tilgængelige destinationer på Det Røde Hav, er den egyptiske Marsa Alam Internationale Lufthavn blevet åbnet i 2003.

Læs mere om Lufthavn Marsa Alam

Lufthavn Curacao

Curacao Internationale Lufthavn, også kendt som Hato Lufthavn er til rådighed for den internationale lufthavn på øen og har den tredje længste landingsbane i Caribien.

Læs mere om Lufthavn Curacao

Lufthavn Ngurah Rai Bali

Den internationale lufthavn på den indonesiske ø Bali, kaldes for den internationale lufthavn Ngurah Rai eller Denpasar Lufthavn og er kendt for sin fremragende service.

Læs mere om Lufthavn Ngurah Rai Bali

Lufthavn Boa Vista Rabil

Den nyeste internationale lufthavn i Kap Verde er beliggende på Boa Vista og blev først opkaldt Rabil Lufthavn, men senere omdøbt til Aristides Pereira internationale lufthavn.

Læs mere om Lufthavn Boa Vista Rabil

Lufthavn Sal Amilcar Cabral

Den største internationale lufthavn i Kap Verde er Amilcar Cabral Internationale Lufthavn på Sal Island, og har den længste landingsbane i landet.

Læs mere om Lufthavn Sal Amilcar Cabral

Lufthavn Samos

Lufthavn Samos er på samme græske ø og kræver på grund af sin korte landingsbane, der ligger inde mellem havet og bjergene, en meget særlig opmærksomhed af piloten.

Læs mere om Lufthavn Samos

Lufthavn Menorca

Menorca Lufthavnen ligger på den spanske ø Menorca og de 16 porte anvendes i udstrakt grad, især i sommermånederne.

Læs mere om Lufthavn Menorca

Lufthavn Athen

Athen Lufthavn er den største lufthavn i Athen, der har store ekspansionsplaner og er i stigende grad som en gateway til Mellemøsten og Asien.

Læs mere om Lufthavn Athen

Lufthavn Bourgas

Burgas lufthavn er den næst travleste lufthavn i landet og er især velegnet til rejsende til den bulgarske kyst.

Læs mere om Lufthavn Bourgas

Lufthavn Jomo Kenyatta

Jomo Kenyatta Internationale Lufthavn i Kenyas hovedstad Nairobi, har på trods af sin ene landingsbane, en meget travl lufthavn for de afrikanske koncepter og har derfor ekspansionsplaner.

Læs mere om Lufthavn Jomo Kenyatta

Lufthavn Zanzibar

Lufthavn Zanzibar på øen Zanzibar i Tanzania, er åben dag og nat for rejsende til og fra Østafrika, Europa samt Mellemøsten, og arbejder på en udvidelse.

Læs mere om Lufthavn Zanzibar

Lufthavn Mohammed V

Den travleste lufthavn i Marokko, Casablanca lufthavn, udvider sig enormt og ligger omkring 20 km syd for Casablanca.

Læs mere om Lufthavn Mohammed V

Lufthavn Korfu

Den lille Korfu Internationale Lufthavn tiltrækker turister hovedsageligt fra europæiske byer, der ved ankomsten fra nordøst har en fantastisk udsigt.

Læs mere om Lufthavn Korfu

Lufthavn Gazipaşa Alanya

Hvis den endelige destination er Alanya, så kan du bruge store Gazipasa Alanya lufthavn siden 2011.

Læs mere om Lufthavn Gazipaşa Alanya

Lufthavn Varna

Varna Internationale Lufthavn har en relativt ny start- og landingsbane samt terminalbygninger, der først og fremmest stærkt er i brug fra slutningen af maj til begyndelsen af oktober.

Læs mere om Lufthavn Varna

Lufthavn Bandaranaike

Den meget travle Bandaranaike International Lufthavn ligger 20 km fra hovedstaden i Sri Lanka og serviceres årligt omkring 8,5 millioner passagerer, og forbereder sig stadig på et større antal.

Læs mere om Lufthavn Bandaranaike

Lufthavn Agadir Al Massira

Al Massira Lufthavn i byen Agadir, tilbyder op til 3 millioner passagerer om charter året og årstidens flyvninger til og fra Casablanca samt mange europæiske byer, herunder Amsterdam.

Læs mere om Lufthavn Agadir Al Massira

Lufthavn Hartsfield-Jackson Atlanta

Verden rundt, ses Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, som en lufthavn med det største antal rejsende, hvor der spises, drikkes og shoppes, men byder også besøg til kunstudstillinger og koncerter.

Læs mere om Lufthavn Hartsfield-Jackson Atlanta

Lufthavn Malta

Malta Internationale Lufthavn, der ligger omkring 5 km syd for hovedstaden Valletta, er den eneste lufthavn i Malta øhav, der årligt hilser på omkring 4 millioner mennesker fra tre forskellige kontinenter.

Læs mere om Lufthavn Malta

Lufthavn Sjeremetjevo

Sherenetyevo Internationale Lufthavn er i form af en international luftfart, med mere end 12 millioner passagerer nummer 1 i Rusland og tilhører, hvad servicen angår, til en af de bedste i Europa.

Læs mere om Lufthavn Sjeremetjevo

Lufthavn Ercan

På grund af politiske anliggende, ses Ercan lufthavn ikke som en international lufthavn og derfor skal ankommende fly først foretage sig en kort mellemlanding i Tyrkiet.

Læs mere om Lufthavn Ercan

Lufthavn Suvarnabhumi

Den fra år 2006 oprindelige Thai Suvarnabhumi Lufthavn, er et af de to internationale lufthavne i Bangkok, samt det vigtigste knudepunkt for forskellige thailandske flyselskaber med 45 millioner passagerer om året og har det højeste tårn i verden.

Læs mere om Lufthavn Suvarnabhumi

Lufthavn Sangster

(Sir Donald) Sangster Internationale Lufthavn ligger i de vigtigste turistområde på øen, og dette privatiseret jamaicanske lufthavn er den travleste del af øen og tilbyder fly blandt andet til Düsseldorf og Frankfurt.

Læs mere om Lufthavn Sangster

Lufthavn Phuket

Phukets Internationale Lufthavn har en markant betydning for turismen i Thailand og har steget sin årlig kapacitet i 2016.

Læs mere om Lufthavn Phuket

Lufthavn Catania Fontanarossa

Lufthavn Catania Fontanarossa eller Catania internationale lufthavn er Siciliens stærkeste travle lufthavn, med links til de vigtigste europæiske byer og turistcentre.

Læs mere om Lufthavn Catania Fontanarossa

Lufthavn Las Américas

Las Americas Internationale Lufthavn er den næststørste lufthavn i Den Dominikanske Republik på kort samt mellemlang og tilbyder også transatlantiske flyvninger.

Læs mere om Lufthavn Las Américas

Lufthavn Mauritius SSR

Seewoosagur Ramgoolam Internationale Lufthavn (SSR) er har den største lufthavn i Mauritius, som har direkte forbindelser til destinationer i Europa, Asien og Afrika.

Læs mere om Lufthavn Mauritius SSR

Lufthavn Juan Gualberto Gómez

På den cubanske lufthavn Juan Gualberto Gómez (tidligere Varadeiro Lufthavn), kan du som turist fra blandt andet Europa, Canada og Sydamerika, købe den berømte nationale rom og cigarer.

Læs mere om Lufthavn Juan Gualberto Gómez

Lufthavn Moi Mombasa

Kenya Moi Internationale Lufthavn eller Mombasa Lufthavn, nås blandt andet via Italien og Tyskland.

Læs mere om Lufthavn Moi Mombasa

Lufthavn Menara

Menara Internationale Lufthavn er ejet af staten og er internationalt kendt som Menara lufthavn, hvor flyvninger primært til Europa og andre marokkanske byer er mulige.

Læs mere om Lufthavn Menara

Lufthavn Alicante-Elche

For fly til den spanske by Alicante og Murcia, er den stadig voksende lufthavn Alicante-Elche den vigtigste lufthavn, hvorfra du kan også rejse til andre spanske destinationer.

Læs mere om Lufthavn Alicante-Elche

Lufthavn Gregorio Luperón

La Union Lufthavn, også kendt som lufthavn Gregorio Luperon, er den største lufthavn i den nordlige del af Den Dominikanske Republik og hovedsagelig tjenes med charterfly.

Læs mere om Lufthavn Gregorio Luperón

Lufthavn Luxor

Turister fra Holland, Tyskland og England, der ønsker at primært besøge Nilen og Kongernes Dal i Egypten, kan bruge Luxor Internationale Lufthavn som destinations lufthavn.

Læs mere om Lufthavn Luxor

Luchthaven Kopenhagen Kastrup

København-Kastrup lufthavn er en af de ældste og bedste i Europa, og er også den største i Skandinavien med 30 millioner passagerer, 60 planlagte flyselskaber og en kapacitet på 83 afgange i timen.

Læs mere om Luchthaven Kopenhagen Kastrup

Luchthaven Monastir Habib Bourguiba

Monastir Habib Bourguiba International Airport er en lufthavn i Tunesien, der hovedsageligt bruges til at transportere turister til Monastir og Sousse. Nouvelair og Tunisair, blandt andre, bruger denne lufthavn.

Læs mere om Luchthaven Monastir Habib Bourguiba

Lufthavn Djerba-Zarzis

Djerba-Zarzis er den internationale lufthavn på øen Djerba i Tunesien. Tunisair, Nouvelair og flere internationale flyselskaber flyver til denne lufthavn.

Læs mere om Lufthavn Djerba-Zarzis

Lufthavn Adana Şakirpaşa

Adana Şakirpaşa Lufthavn ligger 3,5 km fra den tyrkiske by Adana. Denne lufthavn betjener blandt andet forskellige destinationer i Tyrkiet og Tyskland.

Læs mere om Lufthavn Adana Şakirpaşa

Lufthavn Thessaloniki

Thessaloniki Lufthavn er i øjeblikket den tredjestørste lufthavn i Grækenland. For at imødekomme den stigende popularitet blev en anden terminal åbnet i 2021.

Læs mere om Lufthavn Thessaloniki

Lufthavn Bahrain International

Bahrain International Airport er omdrejningspunktet for Gulf Air, Bahrains nationale flyselskab. For at lette den forventede vækst åbnede en helt ny terminal i 2021.

Læs mere om Lufthavn Bahrain International