Flyselskaber

På denne side finder du de mest populære flyselskaber, der bruger de rejsearrangører, der også tilbydes på RoyalRejser.dk.

Populær: Danmark Tyskland Sverige Norge De Forenede Arabiske Emirater Mere

97 Flyselskaber

Transavia

Lav-budget flyselskab Transavia, er det hollandske markedsleder for ferie flyvninger og flyvninger af særlige destinationer i Europa og omkring Middelhavet.

Læs mere om Transavia

KLM

Patriarken, men samtidig kombineret med den innovative KLM, har Air France en ledende rolle i den europæiske luftfart samt et stort udvalg af destinationer med fremragende udfletninger.

Læs mere om KLM

TUI fly NL

TUY fly, tidligere Arkefly, er et hollandsk flyselskab, der flyver til destinationer i Europa, Nordamerika, Caribien, Afrika og Mellemøsten.

Læs mere om TUI fly NL

EasyJet

Den britiske lav-budget flyselskab EasyJet, er Europas markedsleder med et enormt antal ruter og flyver i modsætning til lignende virksomheder, selv til og fra større lufthavne.

Læs mere om EasyJet

Ryanair

Lavprisselskabet Ryanair fra Irland er nr 1 i Europa. Den flyver til over 180 destinationer i 29 europæiske lande og Marokko.

Læs mere om Ryanair

Norwegian

Den nordiske underbydere Norwegian, er ifølge dens størrelse af den tredje af sin art i Europa, og opererer fly fra blandt andet Berlin, Hamburg, München, Köln-Bonn, Geneve, Salzburg og Wien i Europa, men også til Nordafrika, Mellemøsten, Thailand og USA.

Læs mere om Norwegian

Vueling

Med den spanske lavbudget flyselskab Vueling Airlines, kan du vælge mellem forskellige takster og flyve fra mange lufthavne i Tyskland, Basel, Genève, Zürich og Wien, til flere destinationer i Europa, blandt andet Schiphol, Nordafrika og Mellemøsten.

Læs mere om Vueling

Iberia

Iberia, er den spanske nationale flyselskab, der opererer under eget navn, dog har fusioneret med British Airways. Flyver til Sydamerikanske destinationer med relativt billige billetter.

Læs mere om Iberia

TUI fly DE

Den tyske flyselskab TUI fly, søger personlig adgang for at tilbyde en høj kvalitet med rimelig pris på deres flyvninger til blandt andet, Middelhavet, De Kanariske Øer, Madeira og Egypten.

Læs mere om TUI fly DE

Condor

Med et udvalg af billetpriser og klasser, kan du flyve til omkring 75 destinationer i Europa, Asien, Afrika og Amerika fra den store hub i Frankfurt og München med den samarbejdende under Thomas Cook tyske Condor.

Læs mere om Condor

Lufthansa

Lufthansa, et medlem af Star Alliance og med hovedsæde i Køln, flyver primært fra Frankfurts internationale lufthavn, Frankfurt og München, samt fra forskellige lufthavne i Østrig og Schweiz til destinationer rundt om i verden.

Læs mere om Lufthansa

Eurowings

Lufthansa datterselskabet Eurowings, er et lavprisflyselskab, der flyver fjerntliggende destinationer, ligesom de Forenede Arabiske Emirater, Thailand, Cuba og Den Dominikanske Republik.

Læs mere om Eurowings

SunExpress

Den tysk-tyrkiske SunExpress flyver fra bl.a. Frankfurt, Basel og Wien, for det meste direkte fly til turistcentre i Tyrkiet, men også til solrige destinationer som Det Røde Hav, Tunesien, De Kanariske Øer og Middelhavet.

Læs mere om SunExpress

Turkish Airlines

For femte år i træk, var Turkish Airlines i 2015 den bedste flyselskab i Europa. Flyselskabet flyver blandt andet til destinationer i Europa, Mellemøsten og Fjernøsten, Afrika og Amerika.

Læs mere om Turkish Airlines

Pegasus

Med en af de førende lavprisselskaber fra Tyrkiet, har Pegasus Airlines kraftigt investeret i sikkerhed og teknologi, hvor du kan nå 20 tyrkiske og 32 andre destinationer i 24 lande.

Læs mere om Pegasus

TAP Portugal

TAP Portugal, det nationale flyselskab i Portugal og medlem af Star Alliance, vandt på grund af sin stærke markedsposition for flyvninger mindre end andre til Brasilien, resten af Sydamerika og Afrika, mange præmier.

Læs mere om TAP Portugal

Emirates

Det nationale flyselskab i Dubai, Emirates, flyver verden rundt ved mange mål og var ofte dekoreret, på grund af den fremragende service.

Læs mere om Emirates

Air Malta

Air Malta er det nationale flyselskab i landet, der har attraktive priser, en fremragende pris/ydelses-forhold og en omfattende viden om Malta, som de gerne deler med passageren.

Læs mere om Air Malta

Nouvelair

Nouvelair er en privat tunesisk flyselskab, der transporterer rundt 1,3 millioner passagerer om året, til 130 europæiske lufthavne i mere end 30 lande.

Læs mere om Nouvelair

Royal Air Maroc

Det nationale flyselskab af Marokko, kaldet Royal Air Maroc eller RAM, flyver til 15 indenlandske og 75 europæiske destinationer (bl.a. Frankfurt og Geneve), Amerika, Afrika og Asien.

Læs mere om Royal Air Maroc

Air France

Air France er det franske flyselskab, som har et holdingselskab med KLM, og årligt omkring 200 millioner mennesker der transporteres, efter 250 test i 100 lande verden over.

Læs mere om Air France

Delta Air Lines

En af de største flyselskaber i verden, Delta Air Lines, er et medlem af Sky Team Alliance og har et verdensomspændende program på 333 destinationer i 64 lande.

Læs mere om Delta Air Lines

Corendon Airlines

Den kvalitetsbevidste lav-budget flyselskab Corendon Airlines, flyver fra mange lufthavne i Tyskland og også fra Basel og Zürich i Schweiz til forskellige steder i Tyrkiet.

Læs mere om Corendon Airlines

Corendon Dutch Airlines

Den hollandske og grundlagt i 2011, lavprisflyselskab Corendon Dutch Airlines, flyver fra Schiphol og bl.a. til destinationer omkring Middelhavet.

Læs mere om Corendon Dutch Airlines

Tailwind

Den unge og moderne tyrkisk-britiske samarbejde Tailwind Airlines, flyver fra Istanbul til Europa, herunder til forskellige lufthavne i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Læs mere om Tailwind

Aegean

På trods af den korte eksistens af den græske Aegean Airlines, er denne blevet valgt seks gange som den bedste regionale flyselskab i Europa.

Læs mere om Aegean

Etihad Airways

Den unge Etihad Airways med hjem havnen i Abu Dhabi, er vokset i et rasende tempo som den bedste flyselskab i verden og giver stadig en hidtil uset luksus om bord.

Læs mere om Etihad Airways

EgyptAir

Egypt Air, et af de første flyselskaber i verden, tilbyder service med en typisk egyptisk momentum og flyver til 13 destinationer i deres eget land samt 65 lufthavne rundt om i verden, herunder Wien, Geneve og Zürich og flere lufthavne i Tyskland.

Læs mere om EgyptAir

Iberia Express

Den unge, punktlige flyselskab Iberia Express med hastig opstigning, flyver bl.a. spanske og europæiske by-destinationer, som Düsseldorf, Berlin og Frankfurt.

Læs mere om Iberia Express

Air Europa

Air Europa er den næststørste flyselskab i Spanien, som er placeret på Mallorca og flyver til de spanske turist øer, men også til Amerika.

Læs mere om Air Europa

SWISS

SWISS, det nationale og største flyselskab i Schweiz, blev oprettet efter konkurset af Swissair og flyver hvert år af Zürich og Geneve omkring de 16 millioner mennesker på verdensplan til 106 destinationer, og er helt i stand til at tilbyde en masse luksus i 2016.

Læs mere om SWISS

Qatar Airways

Qatar Airways modtager løbende priser og flyver en af de få flyselskaber til destinationer på seks kontinenter.

Læs mere om Qatar Airways

Tunisair

Som en af de få veletablerede selskaber, uden uheld, gennemfører Tunisair charterfly og rutefart til mere end 100 destinationer.

Læs mere om Tunisair

British Airways

British Airways eller BA, også et af de største flyselskaber i Europa, flyver med sine partnere til 600 destinationer efter de seks beboede kontinenter.

Læs mere om British Airways

Austrian Airlines

Den største flyselskab i Østrig, Austrian Airlines, har specialiseret sig i hurtige (omstignings-) forbindelser til Central- og Østeuropa.

Læs mere om Austrian Airlines

Air Cairo

Den unge flyselskab Air Cairo er et datterselskab af Egyptair og flyver hovedsageligt charterfly samt lavprisflyvninger fra Kairo og til de forskellige destinationer i Mellemøsten og Europa.

Læs mere om Air Cairo

Ethiopian Airlines

Det nationale flyselskab Ethiopian Airlines, er enormt indbringende, hurtigt voksende og har til formål at blive den mest konkurrencedygtige og førende flyselskab i Afrika.

Læs mere om Ethiopian Airlines

American Airlines

American Airlines er det største flyselskab i verden og et medlem af Oneworld alliancen og har næsten 1.000 fly, der flyver mellem fire kontinenter.

Læs mere om American Airlines

European Air Charter

For fans af McDonnell Douglas MD-80 serien, tilbyder European Air Charter (Bulgarian Air Charter) mange muligheder, mens du nyder kvaliteten af traditionel bulgarsk gæstfrihed.

Læs mere om European Air Charter

TUI fly BE

Den næststørste flyselskab Belgien, den pris overkommelig TUI fly (tidligere Jetairfly), har en moderne og ung flåde, der hovedsageligt flyver til solrige destinationer.

Læs mere om TUI fly BE

Croatia Airlines

Den statslige selskab Croatia Airlines er medlem af Star Alliance, og opgaven har været at styrke den kroatiske turisme og at være succesfuld med sikkerhed og tjenesten.

Læs mere om Croatia Airlines

Binter Canarias

Binter Canarias er en privat spansk flyselskab, der har forbindelserne mellem De Kanariske Øer og derfra har relationer med landene i nabolaget.

Læs mere om Binter Canarias

Brussels Airlines

Den belgiske nationale flyselskab Brussels Airlines, bestræber sig på at være en personlig flyselskab, der bringer mennesker sammen og gør rejser til en fornøjelse.

Læs mere om Brussels Airlines

Freebird Airlines

Den unge Freebird Airlines, er et tyrkisk charterselskab med otte fly, der danner forbindelse mellem Europa, Mellemøsten og tyrkiske destinationer.

Læs mere om Freebird Airlines

Aer Lingus

Efter Ryanair følger den nationale Aer Lingus som det største lav-budget flyselskab for Irland, der flyver dig rundt i verden, støtter UNICEF og selvfølgelig dig, såfremt du betaler ekstra for de forskellige typer af tjenester.

Læs mere om Aer Lingus

Aeroflot Russian Airlines

Aeroflot Russian Airlines er det største flyselskab i landet, som bringer sin flåde unge fra mere end 130 destinationer i 50 lande og med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed, kvalitet og miljøet.

Læs mere om Aeroflot Russian Airlines

Air Canada

Det firestjernede Air Canada er den største internationale flyselskab i landet og en af grundlæggerne af Star Alliance, hvor sikkerheden bliver skreven stor, stræber efter perfektion, og ønsker at handle med integritet for at give kunden en fornemmelse af, at han er meget værdsat.

Læs mere om Air Canada

Bulgaria Air

Bulgaria Air blev grundlagt i begyndelsen af det 21. Århundrede og ære traditioner, der stræber efter kvalitet og service. Tilbyder nationale gæstfrihed ombord til og på vej til mange destinationer i Europa, Asien, Afrika og Nordamerika.

Læs mere om Bulgaria Air

Czech Airlines

Som en af de fem ældste flyselskaber i verden, holder Czech Airlines godt med de moderne standarder og er ikke kun sikkert, men også en miljøbevidst organisation, der flyver folk til 89 destinationer i 45 lande.

Læs mere om Czech Airlines

LOT Polish Airlines

LOT Polish Airlines er allerede siden 1929 i luften, flyver med 43 fly, herunder seks Boeing Dreamliner til 54 destinationer i 31 lande i Europa, Amerika og Asien.

Læs mere om LOT Polish Airlines

SriLankan Airlines

Den asiatiske SriLankan Airlines er medlem af Oneworld alliancen og har med fly til 94 destinationer i 44 lande gjort et navn med sin service, komfort, sikkerhed, pålidelighed og punktlighed.

Læs mere om SriLankan Airlines

United Airlines

En af de største flyselskaber i Amerika og en stiftende medlem af Star Alliance, bestræber United Airlines, at flyve 144 millioner passagerer til 370 destinationer i 59 lande, og steder stor opmærksomhed på kundeservice.

Læs mere om United Airlines

Kenya Airways

Kenya Airways, den fjerde største afrikanske flyselskab, med den store KLM som aktionær, stræber med sin afrikanske præg, at være stoltheden af Afrika.

Læs mere om Kenya Airways

FlyEgypt

Siden 2014 har Egypten med FlyEgypt en billig flyselskab, som er privatejet, og frem for alt byder indenrigsruter og flyruter til flere turistmål, der er vanskelige at opnå på andre måder.

Læs mere om FlyEgypt

Azores Airlines

Azores Airlines, tidligere kendt som SATA Internacional, er en portugisisk flyselskab, der er stationeret på Azorerne og tilbyder blandt andet fly til byer som Amsterdam og Frankfurt.

Læs mere om Azores Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines flyver rundt om i verden til 62 destinationer og tilbyder et udvalg af fem klasser om bord, masser af benplads, fremragende service, god mad og masser af luksus.

Læs mere om Singapore Airlines

Air Serbia

Den nationale største flyselskab Serbien, Air Serbia, flyver til 44 destinationer i Europa, Middelhavet, Mellemøsten og Nordamerika.

Læs mere om Air Serbia

Ukraine International

Med Ukraine International Airlines, flyver du til over 80 destinationer i Europa, Mellemøsten, Asien eller USA.

Læs mere om Ukraine International

Royal Jordanian

Royal Jordanian blev etableret i 1963 og tilbyder forbindelser fra Amman med fire kontinenter, og har 26 fly, hvoraf fem er Dreamliner.

Læs mere om Royal Jordanian

Flydubai

Flydubai er den hurtigst voksende flyselskab i Mellemøsten og denne lav-budget organisation, der primært fokuserer på nye destinationer, vedligeholder forbindelser til næsten 100 lufthavne.

Læs mere om Flydubai

Air Mauritius

Den på børsen noterede Air Mauritius vinder regelmæssige priser og har flyforbindelser til destinationer i Europa, Afrika, Asien og Oceanien.

Læs mere om Air Mauritius

Oman Air

Det firestjernede flyselskabet Oman Air, investerer kraftigt i nye fly, spreder stadig antallet af ruter, tilbyder god service, har indenfor business class de længste lie-flat sæder i verden, og får gentagne gange Awards.

Læs mere om Oman Air

Aeroméxico

Mexicos største flyselskab, Aeroméxico, var en af grundlæggerne af Sky Team alliancen, der beskriver sig selv som innovativ, og har blandt andet et stort antal Dreamliner.

Læs mere om Aeroméxico

China Airlines

Den på børsen noterede China Airlines (ikke at forveksle med Air China) er det nationale flyselskab i Republikken Kina (Taiwan) og tilbyder god benplads, fremragende service, lækre kinesiske snacks samt måltider og yderligere langdistanceflyvninger til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om China Airlines

Cathay Pacific

Visionen for at være det bedste flyselskab i verden, gøre Cathay Pacific fra Hong Kong ofte tilfældet til realitet, blandt andet med god service og et bredt udvalg at hele verden destinationer i deres tilbud.

Læs mere om Cathay Pacific

SundAir

Det tyske flyselskab SundAir er siden sommeren 2016 et nyt navn på det europæiske ferie markedet med charter drift af lufthavnene i Frankfurt, Berlin-Tegel og Kassel.

Læs mere om SundAir

Scandinavian Airlines

Scandinavian Airlines (SAS) er den fælles bærer af Danmark, Norge og Sverige, som er meget tidsorienteret og opretholder en høj standard af service, diskonteret drinks og snacks af god kvalitet.

Læs mere om Scandinavian Airlines

Corendon Airlines Europe

Ligesom Corendon Airlines (Tyrkiet) og Corendon Dutch Airlines (Holland), er Corendon Airlines Europe med base i Malta en del af Corendon og tilbyder fly fra flere tyske lufthavne.

Læs mere om Corendon Airlines Europe

Garuda Indonesia

Garuda Indonesia er det nationale femstjernede flyselskab-mærker fra Indonesien, som er berømt for din service samt daglige verdensruter med mere end 600 flyvninger, herunder direkte flyvning til Jakarta.

Læs mere om Garuda Indonesia

Finnair

Det nationale flyselskab fra Finland, Finnair, er et af de sikreste i verden og bedste i Europa, der vedligeholder flyvninger inden for Europa, Asien og Nordamerika.

Læs mere om Finnair

Thai Airways

Thai Airways International er et stiftende medlem af Star Alliance og er kendetegnet ved blandt andet, at ændre kabinebesætningens uniform, et hygiejne-program, og fremragende måltider hele vejen ud.

Læs mere om Thai Airways

Bangkok Airways

Den thailandske flyselskab Bangkok Airways, ønsker at være en leder i Asien, uden at gå på kompromis med sikkerheden, og er også et godt eksempel på handel med vilde dyr.

Læs mere om Bangkok Airways

Precision Air

Folk, der ønsker at rejse inden for Tanzania, og derfra til Nairobi, kan dette med Precision Air, det første flyselskab i Tanzania, der også opfylder IATA sikkerhedsstandarder.

Læs mere om Precision Air

Gulf Air

Den meget rettidig nationale flyselskab i Bahrain, Gulf Air, tilbyder arabisk gæstfrihed på sine flyvninger til 42 byer i 25 lande i Europa, Afrika, Asien, Australien, Mellemøsten og USA.

Læs mere om Gulf Air

AlMasria Universal

Den egyptiske flyselskab AlMasria Universal Airlines tilbyder kun et begrænset antal mål, nemlig seks byer i Saudi-Arabien og Milano i Italien.

Læs mere om AlMasria Universal

Nesma Airlines

Nesma Airlines, det nationale flyselskab i Egypten og Saudi-Arabien, tilbyder fly mellem de to lande (økonomi og erhvervsklasse) samt et antal indenrigsflyvninger inden for Saudi-Arabien (kun økonomiklasse).

Læs mere om Nesma Airlines

BH Air

BH Air er privat ejet og har sit hovedkontor i Sofia (Bulgarien), samt med at virksomheden hævder at være styret af innovation, hvor den fremadrettet tilbyder charterflyvninger inden for Europa, til lande som Tyskland, Schweiz, Italien, Skandinavien og England samt resten af Storbritanien.

Læs mere om BH Air

Holiday Europe

Den bulgarske nykommer Holiday Europe er et Sofia-baseret charterflyselskab, der tilbyder fly fra forskellige europæiske byer til feriemål i Middelhavet, De Kanariske Øer, Egypten, Tyrkiet og Mellemøsten.

Læs mere om Holiday Europe

Luxair

Luxair er det nationale flyselskab i Luxembourg, der tilbyder fly inden for Europa, Middelhavet, Nordafrika og Mellemøsten med et hjemmelavet måltid samt regionale produkter og bagage inkluderet i prisen.

Læs mere om Luxair

Olympic Air

Greek Olympic Air er medlem af Star Alliance, hvilket tilhører Aegean. Det lægger stor vægt på et omfattende netværk, så de fjerntliggende græske øer er let tilgængelige, og landet er også forbundet til resten af verden med 120 internationale destinationer.

Læs mere om Olympic Air

Edelweiss Air

Det vigtigste flyselskab i Schweiz er Edelweiss Air med let genkendelige fly, der flyver til 72 destinationer i 32 lande over hele verden.

Læs mere om Edelweiss Air

Air China

Air China er det nationale luftfartsselskab i Kina, et medlem af Star Alliance, der har kanten på mange måder og er en stor aktør med 102 millioner passagerer, som i 2017 rejste til 185 destinationer i de store dele af verden.

Læs mere om Air China

Marabu

Det tyske flyselskab Marabu er partner med Condor. Siden 2023 har Marabu fløjet fra lufthavnene i Hamborg og München til feriedestinationer omkring Middelhavet, Det Røde Hav, De Kanariske Øer og Portugal.

Læs mere om Marabu

Fly Lili

Fly Lili er et rumænsk charterflyselskab, der i øjeblikket tilbyder charterflyvninger til destinationer i Tyrkiet, Egypten og Tunesien.

Læs mere om Fly Lili

Air Mediterranean

Air Mediterranean er et græsk flyselskab med base i Athens internationale lufthavn. Udover flyvninger inden for Grækenland tilbydes også destinationer som Spanien, Dubai, Bulgarien og Kroatien.

Læs mere om Air Mediterranean

Star East Airline

Star East Airline er et lille flyselskab fra Rumænien, der hovedsageligt flyver fra tyske lufthavne til Egypten.

Læs mere om Star East Airline

Nile Air

Nile Air, der er baseret i Cairo International Airport, er det største private flyselskab i Egypten. Destinationer omfatter Egypten, Mellemøsten, Den Persiske Golf, Sydeuropa, Asien og Afrika.

Læs mere om Nile Air

Smartwings

Smartwings er det største flyselskab i Tjekkiet, der driver charterfly til forskellige fritidsdestinationer i Europa og Mellemøsten.

Læs mere om Smartwings

AJet

AJet (tidligere AnadoluJet) er et uafhængigt lavprisflyselskab fra Tyrkiet med baser i Ankara, Antalya og Istanbul.

Læs mere om AJet