Hotelkæder

I mange feriedestinationer kan du stole på eksistensen af (inter)nationale hotelkæder. Royal Rejser satte disse kæder i række og beskrev dem.

RIU

RIU startede som en lille spansk familie dreven virksomhed og er nu bleven til en kæde af hoteller og resorts i forskellige lande, og er dedikeret til at samarbejde med TUI for at danne tilfredse gæster.

Læs mere om RIU

Barceló

Barcelo er en spansk kæde, der har eksisteret i 85 år og med en bred vifte af hoteller og resorts i Europa, Nord- og Latinamerika, Egypten og Marokko.

Læs mere om Barceló

H10

Den spanske hotelkæde H10 tilbyder hovedsagelig en bred vifte på De Kanariske Øer, men har også indkvartering andre steder, herunder nogle luksus resorts i Caribien.

Læs mere om H10

Hesperia

Hesperia, er en del af NH Hotels, der tilbyder by hoteller og resorts, og et ønske om at gøre din ferie til en success med de nyeste teknikker og lækre måltider.

Læs mere om Hesperia

Iberostar

Iberostar er en kæde af luksus strand hoteller og resorts i smukke steder, som er egnet for hele familien i de mest populære feriesteder i Europa, Afrika og Amerika.

Læs mere om Iberostar

Sol Meliá

Sol Meliá er den største udbyder af turistområder og udfører forskellige mærker, herunder den overkommelige Sol Resort hotel, der er egnet til mange formål.

Læs mere om Sol Meliá

BlueBay

Den spanske organisation BlueBay ejer blandt andet kæden BlueBay Hotels & Resorts, som giver en ny betydning til den altomfattende all-inclusive formel.

Læs mere om BlueBay

Sheraton

Sheraton Hotels & Resorts er den største hotelkæde i verden og har over 400 komfortable hoteller og resorts, som også er velegnet til familier og fælles beboelse.

Læs mere om Sheraton

Bahia

Den all-inclusive omfattende og mindre indkvartering på Bahia Principe Hotels & Resorts, ligger lige på stranden i Caribien, Spanien og tilbyder en bred vifte af faciliteter.

Læs mere om Bahia

Princess

Prinsesse Hotels & Resorts tilbyder store værelser med store poolområder på turist steder, især på De Kanariske Øer og Den Dominikanske Republik.

Læs mere om Princess

Be Live

Be Live-Hoteller lader deres gæster føle, hvor de er henne og tilbyder blandt andet i de billige byer, hoteller i den Dominikanske Republik og Spanien samt mere luksuriøse indkvarteringer direkte ved stranden.

Læs mere om Be Live

Robinson

Robinson tilhører TUI og tilbyder i Alperne samt nær havet, professionelle drevet klub-feriepakker for forskellige målgrupper.

Læs mere om Robinson

Club Magic Life

Club Magic Life er en del af rejseselskabet TUI og forvalter Club hoteller i Tyrkiet, Grækenland, Tunesien, Spanien og Egypten. Desuden har den i alt en rimelig pris, er meget store samt all-inclusive tilbud.

Læs mere om Club Magic Life

IFA Lopesan

IFA Lopesan er en hotelkæde med store, smukke, virkelig prissætningssystemer med mange faciliteter i Gran Canaria, i Den Dominikanske Republik, Tyskland og Østrig.

Læs mere om IFA Lopesan

Sentido

Hotellerne af den internationale kæde Sentido, der befinder sig placeret i 10 lande, tilbyder kvalitet til en bred vifte af målgrupper, herunder golfspillere og måder at slappe af på.

Læs mere om Sentido

Kilde: Licenseret af Royal Rejser

Hilton

Hilton Hotels & Resorts har mere end 570 værelser, herunder 80 feriesteder i hele verden, og fokuserer på både det operationelle og det private nutidige marked.

Læs mere om Hilton

Ibis

Ibis er en prisbillig hotelkæde, der dagligt giver 24-timers service og har på verdensplanen mange by-boliger, hvor mange befinder sig i Frankrig.

Læs mere om Ibis

Le Méridien

Den globale hotel gruppe Le Meridien har mere end 100 luksus hoteller og resorts i 50 lande og opfordrer dig til en ny form for at samle erfaringer i.

Læs mere om Le Méridien

Mövenpick

Den fra Schweiz stammende Mövenpick Hotels & Resorts har en bred vifte af de meste fem-stjernet overnatning i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Læs mere om Mövenpick

Sofitel

Det luksuriøse Sofitel hotelkæde er en del af den franske Accor og forbinder verden med fransk elegance og lokale påvirkninger i design, køkken og kultur.

Læs mere om Sofitel

Westin

Den mere end 190, for det meste røg-frie luksushoteller og Resorts Westins, ønsker at være en oase af velvære og afslapning, samt at de har et veltilrettelagt program.

Læs mere om Westin

Ramada

Ramada hotelkæde, gør sit bedste for at du føler dig frisk og afslappet. Den omfatter mere end 900 hoteller, som er opdelt i tre kvalitetskategorier.

Læs mere om Ramada

Occidental

Occidental Hotels & Resorts er en lille kæde med luksus all inclusive-indkvartering i Aruba, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Colombia, Mexico og Spanien.

Læs mere om Occidental

Iberotel

Iberotel Hotels & Resorts, er en del af TUIs stor organisation og har flere komfortable fire- og fem-stjernet overnatninger i lande som Egypten, Tyrkiet, Italien og Tyskland.

Læs mere om Iberotel

Ritz-Carlton

Ritz-Carlton er en mere end 100 år gamle hotelkæde af Marriott Internationals, med mange præmier og 90 luksuriøse femstjernede hoteller samt resorts i 29 lande verden over.

Læs mere om Ritz-Carlton

One&Only

One & Only har flere luksus resorts, der spreder den lokale atmosfære og er placeret på havet eller oceanet, for det meste i smukke steder og på tropiske øer.

Læs mere om One&Only

Maritim

Maritim er en tysk familie, som er meget kendt for event organisationer og har hoteller i otte lande.

Læs mere om Maritim

Paloma

Paloma Hotels forvalter i Tyrkiet otte værelser, herunder en udvej, der allerede har modtaget priser og ofte er velegnet til bl.a. familier med børn.

Læs mere om Paloma

Viva

Viva Hotels & Resorts driver 19 tre- og fire stjernede-plus strand indkvarteringer på Mallorca og Menorca, hvoraf nogle er specielt designet til voksne.

Læs mere om Viva

Sunrise Egypt

Sunrise Hotels Resorts & Cruises Egypten er et relativt ungt, men ejer syv af fire- og fem-stjernede strandresorts og flere krydstogtskibe, hvilket allerede er en toneangivende kæde.

Læs mere om Sunrise Egypt